Šumavské bifteky z hovězího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 dl olej
sůl
1 dl mléko
500 g hovězí zadní
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
na obalení
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Maso opláchneme, zbavíme tuku a blan a umeleme dvakrát na masovém strojku.

  2. K masu přidáme sůl, mletý pepř a mléko. Vše dobře prohněteme a necháme asi hodinu odležet. Potom ze směsi vytvoříme malé bochánky. Bifteky obalujeme v hladké mouce promíchané s paprikou.

  3. Šumavské bifteky z hovězího masa smažíme na oleji po každé straně asi 4 minuty.

  4. Šumavské bifteky z hovězího masa podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy