Šumajstr s rýží recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
300 g rýže
200 g bílé fazole
2 lžíce vepřové sádlo
200 g vepřové škvarky
podle chuti
česnek
sůl
majoránka
bobkový list
nové koření
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Předem namočené bílé fazole a rýži uvaříme samostatně v osolené vodě. K fazolím přidáme bobkový list a nové koření. Větší cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme.

  2. Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli, přisypeme škvarky a prohřejeme. Přidáme uvařené bílé fazole, rýži, česnek, majoránku, mletý pepř a sůl a vše promícháme.

  3. Šumajstr s rýží podáváme s nakládanými okurkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy