Suchárek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 dkg rozinky
3 ks bílek
15 dkg cukr moučka
1 balíček vanilkový cukr
15 dkg polohrubá mouka
10 dkg kandované ovoce

Postup přípravy receptu

  1. Z bílků a cukru vyšleháme tuhý sníh a ručně vmísíme mouku. Poté do těsta přidáme ostatní ingredience podle chuti - rozinky, cukr, vanilkový cukr a kandované ovoce. Poměry se mění podle počtu zbylých bílků.

  2. Těsto dáme do formy na dortové korpusy, kterou vyložíme pečícím papírem. Suchárek pečeme v troubě předehřáté na 180 °C 20 - 25 minut. Zkoušíme špejlí.

  3. Suchárek podáváme jako sladké pohoštění, a to nejen o Vánocích.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy