Spišská omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 g slanina
- - olej
1 ks cibule
250 ml smetana
- - celer
- - mouka hladká
1 ks mrkev
- - petržel
2 ks párek
- - paprika mletá pálivá
1 kg maso hovězí

Postup přípravy receptu

  1. Maso prošpikujeme podélně krájenými párky a slaninou. Lžíci pálivé papriky smícháme s moukou a maso ve směsi obalíme. Na oleji podusíme nakrájenou zeleninu, vložíme maso a stálého podlévání dusíme. Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, zeleninu propasírujeme, přidáme lžíci mouky, zalijeme smetanou a povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy