Špageťák recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
2 ks cibule
1 dl kečup
4 porce špagety
400 g vepřová plec
200 g mražený hrášek
1 lžíce mletá sladká paprika
podle chuti
sůl
na ozdobu
80 g sýr
sekaná petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě.

  2. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme maso a osmahneme, zasypeme paprikou, promícháme, podlijeme vřelou vodou a osolíme. Za občasného podlévání dusíme skoro doměkka. Přidáme hrášek, kečup a dovaříme. Nakonec směs smícháme s uvařenými špagetami.

  3. Špageťák rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem s posekanou petrželkou. Ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy