Smetanová mrkvovo-celerová pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
1/2 hrnku celer
2 hrnky mrkev
3 - 4 lžíce zakysaná smetana
2 špetky mletý bílý pepř
1 lžíce tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev a celer dobře očistíme, oškrábeme a nastrouháme na jemném struhadle

  2. Mrkev s celerem dáme do mísy, zakapeme citronovou šťávou a dochutíme. Použijeme sůl, mletý bílý pepř a tatarskou omáčku. Vše spojíme krémovitou zakysanou smetanou a dobře promícháme

  3. Smetanovou mrkvovo-celerovou pomazánku podáváme na opečených toastech. Je vhodná i na nejrůznější oslavy.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!