Šlajzův katův šleh recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks cibule
50 dkg vepřová kýta
marináda
2 lžíce olej
1 lžička sůl
1 lžička ocet
2 ks žloutek
1 lžička cukr moučka
1 lžička plnotučná hořčice
1 lžička kari koření
1 lžička mletá sladká paprika
1 lžička worcesterská omáčka
1 lžička mletý černý pepř
omáčka
1 díl kečup
1 díl tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na nudličky. Větší cibule oloupeme a nakrájíme na půl měsíčky.

  2. Smícháme všechny ingredience na marinádu a vložíme do ní maso s cibulí. Šlajzův katův šleh dáme aspoň na 24 hodin do lednice uležet.

  3. Druhý den smažíme šlajzův katův šleh na rozpáleném oleji doměkka.

  4. Šlajzův katův šleh podáváme s chlebem.

  5. Před podáváním si můžeme připravit omáčku z 1 dílu tatarské omáčky a 1 dílu kečupu. K tomuto masu je výborná.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy