Sicilské mini canonnoli recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 25 g sádlo 25 g cukr krystal 165 g hladká mouka 65 g sladké bílé víno krém 500 g tvaroh 60 g cukr moučka podle potřeby cukr moučka olej na smažení kandované ovoce
Postup Sicilské mini canonnoli recept
Postup přípravy receptu
-
Velmi dobře zpracujeme těsto z mouky, sádla, vína a cukru, které zabalíme do folie a dáme do lednice na 30 minut odležet
Těsto vyválíme a metalovým kroužkem o průměru 7 cm tvoříme kolečka, která přiložíme na metalovou tyčku, trošku vodou omočíme kraje a přitiskneme.
Canonnoli pečeme ve vařicím oleji, vytáhneme kuchařskými vidličkami, odebereme tyčku a necháme odkapat od oleje. Pokračujeme do vyčerpání těsta.
Z tvarohu a cukru vytvoříme krém.
Krémem naplníme cukrářský sáček, vyplníme canonnoli a vsuneme kandované ovoce.
Sicilské mini canonnoli poprášíme moučkovým cukrem a podáváme.