Sicilské mini canonnoli recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

25 g sádlo
25 g cukr krystal
165 g hladká mouka
65 g sladké bílé víno
krém
500 g tvaroh
60 g cukr moučka
podle potřeby
cukr moučka
olej na smažení
kandované ovoce

Postup přípravy receptu

  1. Velmi dobře zpracujeme těsto z mouky, sádla, vína a cukru, které zabalíme do folie a dáme do lednice na 30 minut odležet

  2. Těsto vyválíme a metalovým kroužkem o průměru 7 cm tvoříme kolečka, která přiložíme na metalovou tyčku, trošku vodou omočíme kraje a přitiskneme.

  3. Canonnoli pečeme ve vařicím oleji, vytáhneme kuchařskými vidličkami, odebereme tyčku a necháme odkapat od oleje. Pokračujeme do vyčerpání těsta.

  4. Z tvarohu a cukru vytvoříme krém.

  5. Krémem naplníme cukrářský sáček, vyplníme canonnoli a vsuneme kandované ovoce.

  6. Sicilské mini canonnoli poprášíme moučkovým cukrem a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy