Schonbrunnská hovězí roštěná recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks cibule
3 lžíce rajčatový protlak
4 lžíce olivový olej
2 ks sterilované okurky
30 g uzená slanina
2 ks vejce natvrdo
1 lžíce strouhaný křen
600 g hovězí roštěná
podle chuti
cukr
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu a okurky nakrájíme na kostičky. Cibuli očistíme a nasekáme. Z roštěné nakrájíme plátky. Ty lehce naklepeme, osolíme a okořeníme je.

  2. Rozehřejeme si pánev, vsypeme slaninu, necháme ji pustit tuk a vsypeme cibuli. Cibuli se slaninou opražíme. Přidáme rajčatový protlak, okurky, křen, špetku cukru, pepř a nasekaná vejce. Vše společně krátce osmahneme.

  3. Plátky z roštěné rychle opražíme na rozpáleném oleji nebo je ugrilujeme.

  4. Plátky roštěné dáme na talíře, obložíme připravenou směsí a doplníme pečenými brambory. Schonbrunnskou hovězí roštěnou ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy