Schonbrunnská hovězí roštěná recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 ks cibule 3 lžíce rajčatový protlak 4 lžíce olivový olej 2 ks sterilované okurky 30 g uzená slanina 2 ks vejce natvrdo 1 lžíce strouhaný křen 600 g hovězí roštěná podle chuti cukr sůl mletý černý pepř
Postup Schonbrunnská hovězí roštěná recept
Postup přípravy receptu
-
Slaninu a okurky nakrájíme na kostičky. Cibuli očistíme a nasekáme. Z roštěné nakrájíme plátky. Ty lehce naklepeme, osolíme a okořeníme je.
Rozehřejeme si pánev, vsypeme slaninu, necháme ji pustit tuk a vsypeme cibuli. Cibuli se slaninou opražíme. Přidáme rajčatový protlak, okurky, křen, špetku cukru, pepř a nasekaná vejce. Vše společně krátce osmahneme.
Plátky z roštěné rychle opražíme na rozpáleném oleji nebo je ugrilujeme.
Plátky roštěné dáme na talíře, obložíme připravenou směsí a doplníme pečenými brambory. Schonbrunnskou hovězí roštěnou ihned podáváme.