Satanova pochoutka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 dl olej
4 ks vejce
7 dkg cibule
5 dkg žampiony
60 dkg kuřecí prsa
7 dkg červená paprika
1 dl sladká smetana
podle chuti
sůl
chilli paprička
steakové koření

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme, nakrájíme na kousky, osolíme a okořeníme. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na půl kolečka, papriku na nudličky, žampiony na plátky.

  2. V pánvi rozehřejeme olej a opečeme v něm maso za občasného míchání. Když je maso zpola hotové, přidáme cibuli, červenou papriku a žampiony. Stále mícháme a podle chuti přisypeme chilli.

  3. Nakonec zalijeme vejci rozkvedlanými ve smetaně a zamícháme. Jakmile se vejce srazí, ihned odtáhneme ze sporáku, aby smetana neztmavla.

  4. Satanovu pochoutku můžeme podávat s různým pečivem, libovolně upravenými brambory (vařené, smažené hranolky či krokety, bramboráčky, lyonské, provensálské) nebo s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy