Sardelové řízky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
100 g máslo
100 ml voda
1 lžíce hladká mouka
sardelová pasta
4 plátky vepřový řízek

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové řízky pěstí lehce naklepeme a okraje nařízneme,aby se maso nezkroutilo. Z obou stran potřeme maso sardelovou pastou. Na pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm z obou stran opečeme.

  2. Hotové maso vyndáme z pánve, výpek zaprášíme moukou, přilijeme vodu a chvíli dusíme. Omáčku podle chuti osolíme. Maso můžeme podle potřeby v omáčce prohřát.

  3. Maso podáváme s rýží a zalijeme omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy