Sandokanovy oči s kandovaným ovocem recept

Apetit Recepty cukroví

Suroviny na recept

50 g máslo
50 g kakao
50 g cukr moučka
3 lžíce cukr moučka
4 lžíce cukr moučka
125 g ztužený tuk
4 lžíce sušené mléko
50 g kandované ovoce
5 lžic kokosová moučka
50 g mleté ořechy
100 g mleté ořechy
4 lžíce čokoládový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si připravíme světlu vrstvu. V kastrůlku ve vodní lázni rozpustíme tuk, vmícháme cukr, mléko a kokos

  2. V jiném kastrůlku rozmícháme tuk, cukr, kakao a čokoládový pudinkový prášek

  3. Na náplň utřeme změklé máslo s cukrem, mletými ořechy a trochou rumu nebo rumové tresti

  4. Na pracovní desku si rozložíme papírové košíčky, do každého položíme kousky kandovaného ovoce a zalijeme světlou vrstvou. Do středu dáme pomocí sáčku trochu náplně a "překryjeme" tmavou vrstvou

  5. Sandokanovy oči s kandovaným ovocem necháme dobře zatuhnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!