Rychlý kedlubnový salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce olej
1 špetka sůl
1 ks mrkev
2 lžíce citronová šťáva
2 ks kedluben
2 lžíce tatarská omáčka
1 špetka mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Velké kedlubny a mrkev očistíme, omyjeme a nastrouháme na jemno.

  2. K nastrouhaným kedlubnám a mrkvi přidáme špetku soli, špetku mletého pepře, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce tatarské omáčky (pro lehčí složení doporučuji kysanou smetanu) a 1 lžíci oleje. Vše dobře promícháme a necháme vychladit.

  3. Rychlý kedlubnový salát podáváme k masu s chlebem a jen tak na chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!