Rychlý kedlubnový salát recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžíce olej 1 špetka sůl 1 ks mrkev 2 lžíce citronová šťáva 2 ks kedluben 2 lžíce tatarská omáčka 1 špetka mletý černý pepř
Postup Rychlý kedlubnový salát recept
Postup přípravy receptu
-
Velké kedlubny a mrkev očistíme, omyjeme a nastrouháme na jemno.
K nastrouhaným kedlubnám a mrkvi přidáme špetku soli, špetku mletého pepře, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce tatarské omáčky (pro lehčí složení doporučuji kysanou smetanu) a 1 lžíci oleje. Vše dobře promícháme a necháme vychladit.
Rychlý kedlubnový salát podáváme k masu s chlebem a jen tak na chuť.