Rychlý kakaový perník recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
0.5 ks máslo
2 lžičky kakao
1 hrnek mléko
1 lžíce med
1 hrnek cukr moučka
2 hrnky hladká mouka
0.5 balíčku kypřící prášek do pečiva
1 balíček kypřící prášek do perníku

Postup přípravy receptu

  1. Do teplého mléka, ve kterém jsme rozšlehali vejce, vmícháme rozpuštěný med a rozehřáté vychladlé máslo. Tekutou směs po částech vmícháme do mouky a promícháme s cukrem a kakaem, práškem do perníku a kypřícím práškem do pečiva.

  2. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a zvolna pečeme při 200 °C. Perník stačí péct v takto vyhřáté troubě 15 minut.

  3. Rychlý kakaový perník podáváme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!