Rychlý čokoládový dezert recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

rum
1/2 balíčku piškoty
čokoládová poleva
1 balíček nízkotučný tvaroh
2 balíčky čokoláda s karamelem (Milka)

Postup přípravy receptu

  1. Čokoládu necháme za stálého míchání ve vodní lázni rozpustit. Rychle i za tepla hrudkovatí, proto pracujeme rychle. Ještě teplou čokoládu vmícháme k nízkotučnému tvarohu a vytvoříme tak hladký krém

  2. Piškoty rozdělíme do misek asi ve 2 vrstvách. Zalijeme krémem a znovu poklademe piškoty. Pokapeme je rumem. Čokoládový dezert necháme v lednici několik hodin ztuhnout

  3. Rychlý čokoládový dezert nakonec ozdobíme rozpuštěnou polevou nebo čokoládou na vaření a podáváme

  4. Kdo chce, může trochu rumu vmíchat i do tvarohového krému.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!