Rybářské krokety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
0.3 hrnku strouhanka
2 ks jarní cibulka
50 dkg rybí filé
1 ks malá mrkev
1 lžíce čerstvá petrželka
podle potřeby
olej
máslo
hladká mouka
podle chuti
sůl
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev oškrábeme a nastrouháme na jemném struhadle. Cibulku očistíme a nakrájíme, nasekáme si i čerstvou petrželku. Z citronu vymačkáme šťávu.

  2. Rybí filé rozmixujeme dohladka, přidáme strouhanou mrkev, jarní cibulku, petrželku, rozšlehaná vejce, zakápneme citronovou šťávou, osolíme a zahustíme podle potřeby strouhankou.

  3. Z hmoty uděláme asi 12 válečků, které obalíme v mouce a opečeme na oleji. Poté přidáme máslo a rybářské krokety dopečeme dozlatova.

  4. Rybářské krokety podáváme s libovolnou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy