Rožnovský salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 g cukr
30 g olej
sůl
0.5 cl ocet
150 g cibule
250 g majonéza
75 g sterilovaný hrášek
150 g kyselé okurky
125 g sterilovaná mrkev
mletý černý pepř
300 g kapří půlky vcelku

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné půlky kapra osolíme a opepříme. Opečeme zvolna na oleji. Zeleninu očistíme a rozkrájíme na drobné kostičky.

  2. Opečeného kapra po vychladnutí vykostíme, maso rozebereme na drobné kostičky, přidáme olej, šťávu, ve které se maso peklo, pokrájenou mrkev, okurky, zelený hrášek, cibuli, majonézu, ocet, sůl, cukr a vše dobře promícháme.

  3. Rožnovský salát podáváme dobře vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy