Rošťáci recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 plátků vepřový řízek
těstíčko
1 lžička sůl
2 ks vejce
2 lžíce solamyl
2 lžičky maggi
2 lžíce plnotučná hořčice
2 lžičky worcesterská omáčka
1 lžička mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozklepneme. Vmícháme do něj sůl, pepř, maggi, worcester, hořčici a solamyl. Těstíčko důkladně promícháme.

  2. Vepřové řízky podle potřeby očistíme, omyjeme a v igelitovém pytlíku rozklepeme. Připravené řízky obalíme v těstíčku, naskládáme do čisté misky a zbylým těstíčkem přelijeme.

  3. Rošťáky dáme do lednice na 1 - 2 dny marinovat a uležet.

  4. Uleželé rošťáky opékáme obalené v těstíčku - jako přírodní.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy