Ředkvičková pomazánka s česnekem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
1 lžíce pažitka
2 svazky ředkvičky
3 lžíce bílý jogurt
1 ks měkký tvaroh
2 lžíce tatarská omáčka
mletý černý pepř
150 g rostlinné máslo

Postup přípravy receptu

  1. V misce na přípravu pomazánky utřeme dohladka rostlinné máslo s bílým jogurtem, tatarskou omáčkou či majonézou, měkkým tvarohem a rozetřenými očištěnými stroužky česneku.

  2. Poté přidáme omyté a na jemno nastrouhané ředkvičky. Podle chuti osolíme a opepříme. Přidáme na jemno nasekanou čerstvou pažitku a vše zamícháme.

  3. Ředkvičkovou pomazánku s česnekem necháme asi 30 minut v ledničce a pak už jen servírovat. Ředkvičková pomazánka s česnekem se hodí k topinkám i k čerstvému chlebu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!