Ředkvičková omeleta recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks vejce
5 ks ředkvičky
1 ks menší cibule
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
pažitka
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, ředkvičky očistíme a nastrouháme. Připravíme si také vejce, ta rozklepneme a rozšleháme. Pažitku nasekáme.

  2. Cibulku vložíme na předehřátou pánev s trochou oleje nebo sádla. Přidáme najemno nastrouhané ředkvičky a orestujeme. Jakmile cibulka zezlátne, přilijeme rozšlehaná vejce a pažitku. Ředkvičkovou omeletu dochutíme solí a pepřem.

  3. Ředkvičkovou omeletu podáváme samostatně, ale dobře chutná i na topince.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!