Rančerský fazolový hrnec recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
1 lžička sůl
2 ks cibule
1 lžička kmín
2 lžíce sádlo
šalvěj
1 lžička mletý pepř
1 ks červená kapie
1 ks zelená kapie
chilli koření
1 ks pikantní klobása
3 lžíce pikantní kečup
50 dkg vepřové plecko
2 ks sterilované fazole ve slaném nálevu
podle potřeby
voda na podlití

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, cibuli nadrobno.

  2. V kastrole rozehřejeme sádlo, vhodíme cibuli, osmahneme ji, přidáme osolené a opepřené maso a za stálého míchání opečeme. Podlijeme vodou a dusíme, až maso změkne. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky, pikantní kečup a fazole z konzervy. Vše krátce povaříme. Rančerský fazolový hrnec dochutíme česnekem, kmínem, šalvějí a chilli kořením. Podle potřeby dosolíme a krátce povaříme.

  3. Rančerský fazolový hrnec podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy