Rančerský fazolový hrnec recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek 1 lžička sůl 2 ks cibule 1 lžička kmín 2 lžíce sádlo šalvěj 1 lžička mletý pepř 1 ks červená kapie 1 ks zelená kapie chilli koření 1 ks pikantní klobása 3 lžíce pikantní kečup 50 dkg vepřové plecko 2 ks sterilované fazole ve slaném nálevu podle potřeby voda na podlití
Postup Rančerský fazolový hrnec recept
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kousky, cibuli nadrobno.
V kastrole rozehřejeme sádlo, vhodíme cibuli, osmahneme ji, přidáme osolené a opepřené maso a za stálého míchání opečeme. Podlijeme vodou a dusíme, až maso změkne. Přidáme nakrájenou klobásu, papriky, pikantní kečup a fazole z konzervy. Vše krátce povaříme. Rančerský fazolový hrnec dochutíme česnekem, kmínem, šalvějí a chilli kořením. Podle potřeby dosolíme a krátce povaříme.
Rančerský fazolový hrnec podáváme s chlebem.