Propité madaile feldkuráta Katze recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

25 dkg vepřová panenka
podle chuti
sůl
koňak
sójová omáčka
barevný pepř
podle potřeby
máslo
hladká mouka
vlažná voda

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku rozdělíme na 4 části, lehce naklepeme, okořeníme barevným pepřem a solí.

  2. Na pánvi rozpálíme tuk, medailonky obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme z obou stran. Opatrně zalijeme koňakem, ale dáváme pozor, aby v kombinaci s olejem nevznikl oheň. Koňak necháme vyrestovat, přisypeme polévkovou lžíci hladké mouky a orestujeme. Zalijeme v poměru k mouce adekvátním množství vlažné vody, aby nám vznikla lehká omáčka. Dosolíme, případně dochutíme sójovou omáčkou.

  3. Propité madaile feldkuráta Katze podáváme s hranolky, rýží apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy