Povoznický guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
2 ks cibule
0.3 ks celer
60 g sádlo
1 ks mrkev
1 ks petržel
200 g houby
300 g vepřové maso
podle chuti
sůl
majoránka
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme, česnek prolisujeme a kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky. Maso nakrájíme na kostky.

  2. Na polévkové lžíci tuku osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme maso a částečně podusíme. Potom přidáme nakrájené houby, všechno koření, rozetřený česnek, a kořenovou zeleninu. Povoznický guláš osolíme a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, guláš dochutíme.

  3. Povoznický guláš podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy