Postní polévka Kneipova recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 lžičky sůl
1 ks vejce
máslo
mléko
1 špetka kmín
1 l voda
4 lžíce suchý chléb

Postup přípravy receptu

  1. Do většího hrnce dáme 1 litr vody, přidáme půl malé lžíce soli a když voda začne vřít, zavaříme tam 4 hodně vrchovaté lžíce suchého a potlučeného chleba a na špičku nože kmínu. Postní polévku necháme vařit asi 12 minut, přidáme kousek másla o velikosti lískového oříšku.

  2. Před podáváním postní polévky Kneipova rozkvedláme v několika lžících mléka 1 vejce, vlijeme do polévky, dosolíme a dáme na stůl.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy