Pepřený biftek Chateaubriand recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
40 g máslo
2 lžíce cibule
1 sklenka koňak
4 ks hovězí roštěná
2 lžíce hrubě drcený pepř
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso dobře naklepeme a po obou stranách do něj dobře vmačkáme pepř.

  2. V pánvi rozpálíme olej a bifteky na něm opečeme z obou stran.

  3. Maso vyjmeme, do pánve dáme oloupanou a nakrájenou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, polijeme koňakem a zapálíme. Maso prohřejeme.

  4. Až se maso prohřeje, podáváme. Jako přílohu k pepřenému bifteku Chateaubriand volíme hranolky a zeleninový salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy