Pepřený biftek Chateaubriand recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžíce olej 40 g máslo 2 lžíce cibule 1 sklenka koňak 4 ks hovězí roštěná 2 lžíce hrubě drcený pepř podle chuti sůl
Postup Pepřený biftek Chateaubriand recept
Postup přípravy receptu
-
Maso dobře naklepeme a po obou stranách do něj dobře vmačkáme pepř.
V pánvi rozpálíme olej a bifteky na něm opečeme z obou stran.
Maso vyjmeme, do pánve dáme oloupanou a nakrájenou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, polijeme koňakem a zapálíme. Maso prohřejeme.
Až se maso prohřeje, podáváme. Jako přílohu k pepřenému bifteku Chateaubriand volíme hranolky a zeleninový salát.