Pašerácký guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g tuk
3 cibule
120 g žampiony
40 g hladká mouka
500 g hovězí maso
250 g sterilovaná paprika
120 g jemné párky
podle chuti
česnek
sůl
majoránka
kmín
rajčatový protlak
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nasekáme. Maso nakrájíme na kostky.

  2. Nejdříve opražíme cibuli. Přidáme maso a necháme ho zatáhnout. Přidáme sůl, kmín, pepř, protlak, mletou papriku a za občasného míchání a podlévání dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu zahustíme, převaříme, přidáme orestované žampiony s párky nakrájenými na kolečka, sterilovanou papriku a nakonec dochutíme česnekem a majoránkou. Pašerácký guláš necháme společně jen převařit.

  3. Pašerácký guláš podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy