Pašerácký guláš recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 100 g tuk 3 cibule 120 g žampiony 40 g hladká mouka 500 g hovězí maso 250 g sterilovaná paprika 120 g jemné párky podle chuti česnek sůl majoránka kmín rajčatový protlak mletá sladká paprika mletý černý pepř
Postup Pašerácký guláš recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli očistíme a nasekáme. Maso nakrájíme na kostky.
Nejdříve opražíme cibuli. Přidáme maso a necháme ho zatáhnout. Přidáme sůl, kmín, pepř, protlak, mletou papriku a za občasného míchání a podlévání dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu zahustíme, převaříme, přidáme orestované žampiony s párky nakrájenými na kolečka, sterilovanou papriku a nakonec dochutíme česnekem a majoránkou. Pašerácký guláš necháme společně jen převařit.
Pašerácký guláš podáváme s čerstvým pečivem.