Pantůček recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 20 stroužků česnek 2-3 lžíce sůl 1 kg vepřový bůček marináda 10 stroužků česnek 1 lžička sůl 1 lžička hořčice 1 lžička kečup 1 lžička grilovací koření 1 lžička mletý pepř 1 lžička worcestrová omáčka
Postup Pantůček recept
Postup přípravy receptu
-
Bůček hodně osolíme, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, do které jsme nakrájeli 20 stroužků česneku, a dáme na mírný oheň vařit.
Mezitím si připravíme marinádu. Všechny ingredience smícháme s 10 stroužky namačkaného česneku. Uvařený bůček, ještě horký, pomažeme marinádou ze všech stran a zabalíme do alobalu. Necháme vychladnout a vložíme do lednice.
Za 3 dny naložený bůček rozbalíme a krájíme na tenké plátky. Pantůček klademe na čerstvý chléb.