Pantůček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

20 stroužků česnek
2-3 lžíce sůl
1 kg vepřový bůček
marináda
10 stroužků česnek
1 lžička sůl
1 lžička hořčice
1 lžička kečup
1 lžička grilovací koření
1 lžička mletý pepř
1 lžička worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Bůček hodně osolíme, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, do které jsme nakrájeli 20 stroužků česneku, a dáme na mírný oheň vařit.

  2. Mezitím si připravíme marinádu. Všechny ingredience smícháme s 10 stroužky namačkaného česneku. Uvařený bůček, ještě horký, pomažeme marinádou ze všech stran a zabalíme do alobalu. Necháme vychladnout a vložíme do lednice.

  3. Za 3 dny naložený bůček rozbalíme a krájíme na tenké plátky. Pantůček klademe na čerstvý chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy