Pantůček recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
20 stroužků česnek
2-3 lžíce sůl
1 kg vepřový bůček
marináda
10 stroužků česnek
1 lžička sůl
1 lžička hořčice
1 lžička kečup
1 lžička grilovací koření
1 lžička mletý pepř
1 lžička worcestrová omáčka
Postup Pantůček recept
Postup přípravy receptu
-
Bůček hodně osolíme, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, do které jsme nakrájeli 20 stroužků česneku, a dáme na mírný oheň vařit.
Mezitím si připravíme marinádu. Všechny ingredience smícháme s 10 stroužky namačkaného česneku. Uvařený bůček, ještě horký, pomažeme marinádou ze všech stran a zabalíme do alobalu. Necháme vychladnout a vložíme do lednice.
Za 3 dny naložený bůček rozbalíme a krájíme na tenké plátky. Pantůček klademe na čerstvý chléb.