Naháč z Vysočiny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
sójová omáčka
mletý černý pepř
15 dkg vepřová pečeně
náplň
mleté maso (hovězí a vepřové)

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou pečeni vykostíme, nařízneme jako knížku. Maso zlehka naklepeme, pokapeme sójovou omáčkou, osolíme a opepříme.

  2. Do takto připraveného masa zabalíme směs mletého hovězího a vepřového masa, zabalíme tak, aby závitek vypadal jako zadek.

  3. V předehřáté troubě pečeme naháče z Vysočiny při 180 °C asi 30 minut do úplného změknutí.

  4. Jako příloha je k naháči z Vysočiny vhodné červené zelí a bramborový knedlík.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy