Mokka lanýžky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 g máslo
150 g hořká čokoláda
125 ml smetana ke šlehání
2 lžíce instantní káva
125 g mléčná čokoláda
75 g nutella

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačku uvedeme na mírném ohni do varu a rozpustíme v ní kávu a obě čokolády nalámané na kousky. Přidáme máslo, nutellu a dobře promícháme. Mícháme až do vychladnutí.

  2. Když začne směs tuhnout, ušleháme z ní krém, kterým ihned plníme zdobící sáček. Čokoládový mokka krém stříkáme do papírových košíčků.

  3. Mokka lanýžky ozdobíme kávovým zrnkem a uchováváme v chladu. Vyjmeme těsně před podáváním.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy