Millefeuille z tvrdšího chleba a makrely se salsou verde recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 stroužek česnek sůl 1 hrst petrželka 1 ks vařené vejce extra panenský olivový olej 1 lžíce nakládané kapary 2 balíčky filety z makrely Rio Mare ve vlastní šťávě 1 ks bochník tvrdšího chleba
Postup Millefeuille z tvrdšího chleba a makrely se salsou verde
Postup přípravy receptu
-
1. Nakrájejte tvrdší chléb na tenké krajíce. 12 krajíců položte na širokou pánev a opečte. Zbývající 3 namočte vodou a dejte je do mixéru spolu s vařeným vejcem, petrželkou a česnekem. Přidejte kapary, olej a špetku soli
2. Lehce směs umixujte. Vznikne tak salsa verde. Poté slijte filety makrely
3. Na opečený chléb naneste salsa verde a vždy tři krajíčky postavte na sebe. Nahoru na každou trojici krajíčků položte filet z makrely a rybu ozdobte poslední lžičkou salsa verde
Partnerem receptu je Rio Mare