Millefeuille z tvrdšího chleba a makrely se salsou verde recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
1 hrst petrželka
1 ks vařené vejce
extra panenský olivový olej
1 lžíce nakládané kapary
2 balíčky filety z makrely Rio Mare ve vlastní šťávě
1 ks bochník tvrdšího chleba

Postup přípravy receptu

  1. 1. Nakrájejte tvrdší chléb na tenké krajíce. 12 krajíců položte na širokou pánev a opečte. Zbývající 3 namočte vodou a dejte je do mixéru spolu s vařeným vejcem, petrželkou a česnekem. Přidejte kapary, olej a špetku soli

  2. 2. Lehce směs umixujte. Vznikne tak salsa verde. Poté slijte filety makrely

  3. 3. Na opečený chléb naneste salsa verde a vždy tři krajíčky postavte na sebe. Nahoru na každou trojici krajíčků položte filet z makrely a rybu ozdobte poslední lžičkou salsa verde

  4. Partnerem receptu je Rio Mare


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!