Makrelové filé Rosalie recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 dl olej
sůl
ocet
petrželka
40 g cibule
4 ks makrela
1 ks citron
200 g žampiony
mletý pepř
hladká mouka
na obalení
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Makrely vykostíme, naporcujeme a pokapeme citronem. Porce osolíme, okořeníme, obalíme v mouce a po obou stranách rychle osmažíme na oleji.

  2. Nakrájenou cibulku podusíme s rozetřeným česnekem. Přidáme plátky žampionů, pepř, ocet a nakonec vložíme osmažené porce ryby. Společně dodusíme doměkka.

  3. Makrelové filé Rosalie podáváme s vařenými brambory sypanými petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy