Makrelová pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 špetka mletý pepř
1 lžička plnotučná hořčice
3 ks tavený sýr
1 lžička ostrý kečup
1 ks uzená makrela
0.4 kelímku máslová Rama

Postup přípravy receptu

  1. Do misky obereme maso z makrely. Cibulku oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  2. K makrele přidáme Ramu (může být i máslo, ale Rama se lépe roztírá), tavený sýr, kečup, hořčici, osolíme, opepříme a pořádně zamícháme. Můžeme přidat i na jemno nakrájenou cibulku a necháme odležet v lednici.

  3. Makrelovou pomazánku natíráme na pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy