Makedonské čevapčiči recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 dl olej
4 ks vejce
4 ks cibule
50 g mouka
600 g maso
podle chuti
3-5 stroužků česnek
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme, semeleme a necháme přes noc stát v chladničce.

  2. Druhý den maso znovu semeleme a přidáme mouku a vejce. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno, osmahneme na oleji a vmícháme do masa. Maso opepříme, propracujeme a necháme 4 - 5 hodin odležet. Pak ručně nebo strojkem tvarujeme čevapčiči.

  3. Připravené makedonské čevapčiči pečeme na roštu. Podáváme je s brambory, čerstvou zeleninou a hořčicí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy