Majki salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
1 ks cibule
1 sklenka majonéza
1 ks feferonka
6 ks okurky
400 g červené zelí
2 lžíce plnotučná hořčice
400 g měkký salám
podle chuti
sůl
worchester
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Červené zelí očistíme a pokrájíme na nudličky. Vejce uvaříme, necháme vychladnout a oloupeme. Salám a vejce pokrájíme na kostičky, okurky na kolečka a cibuli nadrobno. Feferonku nakrájíme nadrobno.

  2. Zelí, salám, vejce a cibuli dáme do mísy a pořádně promícháme. Podle chuti přidáme feferonku, majonézu, plnotučnou hořčici, worchester, pepř a sůl. Salát opět dobře promícháme a můžeme ho dát odležet do chladničky.

  3. Majki salát podáváme s rohlíkem nebo houskou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy