Magdina čočka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 stroužek česnek 1 lžíce olej 1 ks cibule 1 konzerva rajčatový protlak 500 g čočka 0 kostek bujón 500 g mleté maso podle chuti sůl majoránka
 
Postup Magdina čočka recept
Postup přípravy receptu
- 
                                      
Nejprve přebereme a namočíme čočku, kterou následně uvaříme s bujónem skoro doměkka.
 Cibuli oloupeme, nakrájíme, zesklovatíme na oleji. K osmažené cibulce přidáme mleté maso, sůl, oloupaný a prolisovaný česnek, majoránku a chvíli restujeme. Podlijeme a vmícháme protlak. Chvíli směs dusíme, pak ke směsi přidáme čočku a společně podusíme doměkka.
Magdinu čočku podáváme s chlebem. Pokud nemáme maso, nebo jej nechceme použít, můžeme zkusit maso sójové či uzeninu.
