Magdalénin dortík recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

na ozdobu
4 lžíce kakao
1 ks šlehačka ve spreji
podle potřeby
1 balíček piškoty
1 konzerva ovoce
1-2 kelímky bílý jogurt

Postup přípravy receptu

  1. Ovoce očistíme a nakrájíme na plátky.

  2. Vezmeme si misku a dno vyskládáme piškoty, aby tvořily jednu vrstvu. Na ně pak přidáme bílý jogurt a zase tak, aby tvořil jednu vrstvu. Nakonec přidáme na plátky nakrájené ovoce. Takto opakujeme, dokud miska nebude plná nebo nevyčerpáme suroviny.

  3. Připravený Magdalénin dortík dáme ztuhnout do lednice asi na 30 minut a po vyndání nastříkáme na dortík kopeček šlehačky a posypeme kakaem, nejlépe grankem. Magdalénin dortík rozkrájíme a můžeme servírovat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy