Madridská vepřová žebírka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek sůl petrželka majoránka 1-2 ks feferonka 1 ks bobkový list 4 lžíce olivový olej mletý černý pepř 4 ks vepřová žebra
Postup Madridská vepřová žebírka recept
Postup přípravy receptu
-
Česnek a feferonku očistíme. Česnek, feferonku a petrželku nasekáme najemno. Česnek s petrželkou smícháme s olejem. Přidáme bobkový list, majoránku, feferonku, pepř a sůl.
Jemně naklepaná žebírka potřeme připravenou směsí a necháme chvíli odležet.
Připravená madridská vepřová žebírka pečeme doměkka v rozehřáté troubě. Při pečení je přeléváme šťávou a podléváme horkou vodou.
Upečená madridská vepřová žebírka podáváme s čerstvým pečivem.