Madridská vepřová žebírka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
petrželka
majoránka
1-2 ks feferonka
1 ks bobkový list
4 lžíce olivový olej
mletý černý pepř
4 ks vepřová žebra

Postup přípravy receptu

  1. Česnek a feferonku očistíme. Česnek, feferonku a petrželku nasekáme najemno. Česnek s petrželkou smícháme s olejem. Přidáme bobkový list, majoránku, feferonku, pepř a sůl.

  2. Jemně naklepaná žebírka potřeme připravenou směsí a necháme chvíli odležet.

  3. Připravená madridská vepřová žebírka pečeme doměkka v rozehřáté troubě. Při pečení je přeléváme šťávou a podléváme horkou vodou.

  4. Upečená madridská vepřová žebírka podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy