Lyonská pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 miska tvaroh
1 kelímek zakysaná smetana
citronová šťáva
zelená petrželka
mletý černý pepř
2 ks cibule (větší)
1 ks velký celer
černý chleba

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Petrželku nasekáme. Celer očistíme a nastrouháme.

  2. V míse rozmícháme zakysanou smetanu, po částech přidáváme tvaroh, cibuli, petrželku, celer, pepř, sůl a dochutíme citronovou nebo limetkovou šťávou. Vše důkladně zamícháme.

  3. Podáváme vychlazené s černým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy