Lunchmeat na smetaně recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
0 l smetana
0 l voda
mletý pepř
1 lžička sójová omáčka
1 konzerva lunchmeat

Postup přípravy receptu

  1. Na troše oleje osmažíme dozlatova pokrájenou cibulku. Poté vložíme na větší kostky nakrájený lunchmeat.Taktéž můžou být pro vegetariány sójové plátky nebo kostky.

  2. Vše necháme lehce osmahnout, zalijeme vodou, chvilku povaříme a přidáme smetanu, ve které jsme rozmíchali polohrubou mouku. Místo smetany můžeme použít i mléko. Lunchmeat na smetaně vaříme do zhoustnutí, okořeníme solí, mletým pepřem a kapkou sójové omáčky.

  3. Lunchmeat na smetaně lze podávat s rýží, knedlíkem, těstovinami i s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy