Lombardské špagety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
- - petrželka
400 g rajčata
2 ks cibule
50 g celer
2 lžíce kečup
50 g mrkev
- - pepř mletý
400 g maso vepřové
300 g těstoviny
- - sýr strouhaný
- - paprika mletá
- - paprika mletá pálivá
- - libeček

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené špagety necháme okapat. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso a krátce orestujeme. Směs okořeníme paprikami, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme asi 15 minut. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev a celer a podusíme ještě 5 minut a vložíme oloupaná nakrájená rajčata. Dusíme tak dlouho, dokud není zelenina měkká. Vmícháme kečup a libeček, omáčku promícháme s těstovinami a na talíři sypeme sýrem a trochou libečku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy