Liptovská brynzová pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 g máslo
1 ks cibule
20 g kapary
500 g brynza
1 ks kyselá okurka
podle chuti
sůl
mletý kmín
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, kapary a kyselou okurku nasekáme na jemno.

  2. Brynzu utřeme s máslem, přidáme nasekanou cibuli, okurku a kapary. Brynzu můžeme nahradit tvarohem. Liptovskou brynzovou pomazánku ochutíme solí, pepřem, sladkou paprikou, mletým kmínem a důkladně promícháme.

  3. Liptovskou brynzovou pomazánku podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy