Lamboš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks cibule
10 ks buřt
500 g eidam 30%
na obalení
2 ks vejce
strouhanka
hladká mouka
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Buřty nakrájíme asi na 1 cm silná kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme také na kolečka. Sýr nakrájíme na kostky.

  2. Nakrájené ingredience napícháme na 20 cm dlouhou špejli v tomto pořadí. Buřt, cibule a sýr. Poslední surovinou na špejli ale musí být buřt. Špíz obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.

  3. Špízy vložíme do máslem vymaštěného pekáče a poté asi 10 minut pečeme v troubě předehřáté na 200 °C.

  4. Lamboše podáváme s plnotučnou hořčicí a přílohou podle chuti. Lamboš je velmi chutný i za studena.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy