Labužnický závitek paní Irenky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 plátků gothajský salám
4 ks vejce natvrdo
10 plátků salám junior
5 lžic sádlo na smažení
trojobal
2 ks vejce
5 lžic strouhanka
5 lžic hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrůlku vložíme vejce. Vejce uvaříme natvrdo.

  2. Než se vejce uvaří, nakrájíme silnější plátky gothaje a slabší plátky salámu junior. Vejce oloupeme a nakrájíme. Kousky vejce zabalíme do plátku junioru a to celé zabalíme do plátku gothaje.

  3. Labužnické závitky obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme nejlépe na sádle.

  4. Labužnické závitky paní Irenky podáváme např. s chlebem. Odleželé jsou výborné i druhý den.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy