Labské kotlety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
2-3 lžíce olej
2 ks cibule
4 plátky vepřová kotleta
podle chuti
sůl
drcený kmín
mletý černý pepř
podle potřeby
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety na okrajích nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a zaprášíme hladkou moukou.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej a kotlety z obou stran zprudka osmahneme. Přidáme na menší klínky nakrájenou cibuli a znovu osmahneme. Snížíme teplotu, podlijeme trochou vody, zasypeme kmínem a pozvolna dohotovíme, až nám vznikne chutná šťáva.

  3. Labské kotlety podáváme s libovolnou přílohou - hodí se třeba opečené brambory a zeleninový salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy