Kovbojská pánev recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 ks vejce
0.5 ks cibule
podle chuti
sůl
1 ks tenký párek
mletý černý pepř
0.5 plechovky červené fazole v nálevu
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Česnek nakrájíme na drobné kostičky, cibuli nasekáme. Párek nakrájíme na kolečka.

  2. Na pánvi wok rozehřejeme olej. Přidáme párek a česnek. Chvíli orestujeme a pak přidáme nasekanou cibuli. Počkáme, až cibulka začne "plakat" a přidáme fazole zabavené přebytečného nálevu. Promícháme a fazole prohřejeme. Přidáme vejce a promícháme, aby se směs spojila. Kovbojskou pánev ochutíme pepřem, sladkou paprikou, chilli a kari, případně solí.

  3. Kovbojskou pánev podáváme s pečivem a kávou, jako obloha dobře poslouží rajče, paprika či jablko.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy