Kostelecký guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
- - ocet
- - majoránka
3 ks cibule
- - kmín
- - sádlo
- - mouka hladká
- - paprika mletá
2 lžíce protlak rajčatový
500 g kližka hovězí
2 ks párky

Postup přípravy receptu

  1. Na cibulovém základě podusíme maso nakrájené na kostky až do vysmahnutí. Přidáme mouku, osmahneme, přidáme protlak, sůl, kmín, podlijeme vodou a přidáme půl lžičky octa. Za občasného podlévání dusíme doměkka. Ke konci přidáme rozemnutou majoránku.Guláš podáváme tak, že ho na talíři zdobíme opečeným párkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy