Konšelská pivní pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1-2 lžíce mléko
1 ks feferonka
8 dkg niva
10 dkg anglická slanina
15 dkg měkký tvaroh
5 dkg rostlinný tuk
mletá sladká paprika
12 dkg eidam (45%)
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Sýry nastrouháme. Rostlinný tuk vyšleháme do pěny.

  2. Postupně zašleháváme měkký tvaroh, mléko, nivu, eidam, jemně nakrájenou anglickou slaninu a feferonku. Nakonec do pomazánky přidáme mletou papriku, pepř a sůl.

  3. Konšelskou pivní pomazánku mažeme na bílé pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy