Klokaní maso se zeleninovým soté recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kg klokaní maso
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
omáčka
mrkev
1 hlávka květák
kedluben
1 konzerva sterilovaný hrášek
voda nebo vývar

Postup přípravy receptu

  1. Klokaní maso odblaníme a nakrájíme na větší kostky.

  2. V misce si připravíme soté z hrášku, mrkve, kedlubny a květáku. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Vložíme na rozpálenou pánev, podlijeme trochou vody nebo vývaru a podusíme. Osolíme, opepříme a dáme odležet.

  3. Kostky masa si opražíme na pánvi, zalijeme v pekáči naším soté a dáme péct do trouby na 75 minut na 200 °C.

  4. Klokaní maso se zeleninovým soté podáváme s vařenou kukuřicí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy