Klobáska s křupavou cibulkou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 ks velká cibule
hladká mouka
olej na smažení
4 ks klobása nebo párek

Postup přípravy receptu

  1. Klobásu nebo párek rozkrojíme. Z vnější strany mírně nařízneme pásky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka

  2. V hluboké pánvi rozehřejeme větší množství oleje a klobásky z obou stran osmažíme. Cibuli obalíme v hladké mouce a vhodíme do rozpáleného oleje. Osmažíme dozlatova. Smažit můžeme i ve fritovacím hrnci

  3. Klobásku dáme na talíře a hustě posypeme křupavou cibulkou. Podáváme s hranolky a talíř můžeme dozdobit nakrájenou čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!