Klatovský báč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
5 dkg sádlo
12 dkg hrubá mouka
2 ks větší cibule
80 dkg syrové brambory
podle chuti
sůl
majoránka

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané syrové brambory nastrouháme a osolíme. Přidáme hrubou mouku.

  2. Na sádle osmažíme cibulku, utřený česnek a rozemnutou majoránku. Dobře promícháme s brambory a moukou.

  3. Klatovský báč přeneseme na plech a v horké troubě dozlatova upečeme.

  4. Klatovský báč podáváme jako přílohu. Je možné jej podávat i jako samostatný pokrm s dušeným zelím nebo jiným zelným salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy